Politie | Badge Academy MOD APK


New  Je focus houden terwijl de bakstenen om je oren vliegen. En mensen helpen als elke seconde telt. In dit spel train je alle skills die je moet hebben als politieagent. Alsof je op de Politieacademie zit! Hou jij je hoofd erbij in hectische situaties? Verbeter je scores, haal alle badges en verdien je uniform.

Heb je je training voltooid? Dan mag je aan de slag met meldingen op het bureau. Bied eerste hulp aan wie het nodig heeft en haal criminelen van de straat. Blijf jij scherp en hou je het overzicht in de chaos? Ontdek de agent in jezelf met Badge Academy.

#1. Politie | Badge Academy (Android) By: Nationale Politie
#2. Politie | Badge Academy (Android) By: Nationale Politie
#3. Politie | Badge Academy (Android) By: Nationale Politie
#4. Politie | Badge Academy (Android) By: Nationale Politie

APK MOD INFO
Name of Game: Politie | Badge Academy
VERSION: ???

Name of Cheat/Mod/Hack (credits: wendgames):
-coming soon

Politie | Badge Academy MOD APK

Manual Steps:
1. Install MOD

Download NowDr.Wendgames
  • My name is Dr.Wendgames. I am not really sure if anyone reads these, but here it goes!
    I am a 4085-year-old alien who loves to write books, songs, and just about anything else. I read books about as often as most people drink water, and I almost always have one with me. I play a lot of Tabletop RPG's (especially Dungeons and Dragons, but that's not the only one I play) and I just recently started painting miniatures.

Coming_soon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Install wendgames app: click here!