Бројеви и слова-српска азбука MOD APK
 • Version: 1.0.0

 • APK MOD INFO
  Name of Game: Бројеви и слова-српска азбука

 • VERSION: 1.0.0
 • Game description:

  New  Бројеви и слова-српска азбука на ћирилици.
  Савремена технологија (таблети, телефони, рачунари…) не мора да буде лоша по дете. Понудите деци алтернативу: Уместо лоших и непристојних игрица – нешто пристојно и корисно. Игрица за учење бројева и слова српске ћирилице омогућиће деци да науче бројеве и слова пре него што крену у школу.
  Писање бројева и слова је вештина коју деца радо прихватају доста времена пре поласка у школу. Уколико се ова вештина научи на исправан начин, донеће родитељима и учитељима и наравно деци велико олакшање.

  Деца предшколског узраста често сама покушавају да пишу слова према примерима која виде у својој околини и обично упамте погрешну оријентацију слова и бројева или погрешан смер писања. Тако погрешно научен начин писања тешко је исправити. „Бројеви и слова-српска азбука на ћирилици“ омогућава правилно писање бројева, малих и великих слова на забаван и једноставан начин.

  У апликацији „Бројеви и слова-српска азбука на ћирилици“ покретом прста се прате стрелице које чине број или слово. На тај начин се учи правилно писање бројева и слова. Сваки број и слово праћен је изговором тако да малишани увек чују изабрани број или слово и тиме уче како се који број – слово зове и изговара.
  Осим учења писања бројева и слова игра „Бројеви и слова-српска азбука на ћирилици“ омогућава и придруживање речи сваком слову чиме деца свако изговорено слово асоцирају уз одрежени појам, животињу, ствар…
  Игрица помаже учењу бројева и српског језика – ћирилично писмо (изговор је у потпуности на српском) и развоју основних моторичких и графомоторичких вештина користећи прст или оловку за писање.
  Можете користити оловку за преносиви уређај
  Игра садржи дискретне огласе који омогућавају да игра буде бесплатна и да можемо наставити са израдом корисних игрица. Постоји и опција за уклањање огласа по симболичној цени.

  Screenshots:
  #1. Бројеви и слова-српска азбука (Android) By: Programiko
  #2. Бројеви и слова-српска азбука (Android) By: Programiko
  #3. Бројеви и слова-српска азбука (Android) By: Programiko
  #4. Бројеви и слова-српска азбука (Android) By: Programiko
  Name of Cheat/Mod/Hack (credits: wendgames):
  -coming soon

  Бројеви и слова-српска азбука MOD APK

 • VERSION: 1.0.0
 • Manual Steps:
  1. Install MOD

  Download Now  Leave a Reply

  Your email address will not be published.